Nieuws

Nieuwsberichten

13

nov 2018

Stemmen voor een Bacchus-trailer

Posted by / in Nieuws / No comments yet

Bacchus-trailer.

Roeivereniging Ferox wil graag een nieuwe botentrailer, en jij kan ons helpen!!
Nu zijn er 2 trailers en 3 sloepen in onze vereniging beschikbaar voor 6 teams. Met de derde botentrailer kunnen alle drie de sloepen tegelijk ingezet worden bij een roeiwedstrijd. Ook het verstellen en of aanpassen van een trailer voor verschillende sloepen is dan niet meer nodig.

Deze wens hebben we ingediend bij het Rabobank Wensenfonds! Jaarlijks hebben verenigingen en stichtingen, die klant zijn van de Rabobank Leiden-Katwijk, de gelegenheid een wens in te dienen. Na nominatie door een jury is het aan de klanten en leden van de bank om hun (digitale) stem uit te brengen op de genomineerde wensen. Hoe meer stemmen, hoe groter de bijdrage aan de wens.

Wij zijn een van de genomineerden. Hopelijk verzamelen wij samen genoeg stemmen om onze wens in vervulling te laten gaan. Ben jij klant van Rabobank Leiden-Katwijk, geef jouw stem(men) á €15,- aan roeivereniging Ferox!!

Hoe kun jij ons helpen?
Vanaf vandaag kunnen (particuliere) klanten en leden van de Rabobank hun stem(men) uitbrengen via www.dichterbijleidenkatwijk.nl. Je kunt ons vinden tussen de genomineerden van Katwijk onder de naam “roeivereniging Ferox”. Klanten ontvangen drie stemmen die zij kunnen verdelen over drie verschillende wensen. Leden ontvangen zelfs een vierde stem en kunnen deze naar eigen wens inzetten. Stemmen kan vanaf vandaag tot en met 25 november.
Dus: Heb jij een stemcode ontvangen per e-mail of post? Help ons dan om onze wens te realiseren en breng jouw stem uit op onze wens! (En vraag meteen al jouw bekenden hetzelfde te doen…….).

We like you too :)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec tincidunt dapibus dui, necimas condimentum ante auctor vitae. Praesent id magna eget libero consequat mollis.

SIMILAR POSTS
No comments yet

Enter the Discussion and post your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.