Nieuws

Nieuwsberichten

09

feb 2018

Roeivereniging Ferox zoekt bikkels om teams te versterken

Posted by / in Nieuws / No comments yet

Katwijk – Sloeproeien is een stoere duursport waarbij in teamverband gewerkt wordt aan techniek, conditie en spierkracht. Binnen de teams van Roeivereniging Ferox is ruimte voor sportieve, fanatieke roeiers die houden van een uitdaging. Iets voor jou?

Bij Roeivereniging Ferox wordt zowel op wedstrijdniveau als recreatief geroeid. De wedstrijdroeiers worden tijdens de training klaargestoomd voor diverse wedstrijden in Nederland, waaronder de Kaagrace in Warmond, de Grachtenrace in Amsterdam en de beroemde HT, een 34 kilometer lange roeirace van Harlingen naar Terschelling. Tijdens de training van de recreanten speelt vooral het sportief bezig zijn en de gezelligheid een grote rol.

Vanaf de ligplaats van de sloepen in Katwijk wordt er geroeid op het kanaal richting Valkenburg of Oegstgeest. Voor wie de slag te pakken heeft staat al snel een tocht door de mooie natuur van de Kagerplassen of een rondje door de Leidse Grachten op het programma.

Ter versterking van de wedstijdteams is Roeivereniging Ferox op zoek naar bikkels met een flinke dosis conditie, spierkracht, doorzettingsvermogen, wedstrijdmentaliteit en humor. Man, vrouw, jong (16+) en oud, iedereen is van harte welkom. Roei je liever op recreatief niveau, ook dan is er ruimte om in te stappen bij Roeivereniging Ferox.

Kom jij het team versterken of wil je deze stoere sport eens uitproberen? Informeer dan naar de mogelijkheden door contact op te nemen met Roeivereniging Ferox via tel. 06 20139051 of email naar bestuur.rvferox@gmail.com. Kijk ook eens op www.rvferox.nl of volg ons op facebook.

We like you too :)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec tincidunt dapibus dui, necimas condimentum ante auctor vitae. Praesent id magna eget libero consequat mollis.

SIMILAR POSTS
No comments yet

Enter the Discussion and post your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.