Verslagen

Verslagen van wedstrijden

30

jun 2017

Ferox cursisten in Kaagrace-2013

Posted by / in Verslagen / No comments yet

Ferox cursisten in de Azorean High op de Kaag-2013

Een cursus van 10 weken met afsluitend een echte officiële sloeproeiwedstrijd. Van 41 aanmeldingen bleven 20 mannen en vrouwen over die vanaf eind maart iedere woensdag de fijne kneepjes van het sloeproeien leerden. Het was soms koud, het was soms zwaar en er vielen 2 deelnemers tijdens de cursus af. De beloofde warme lenteavonden waren op 1 vinger te tellen. Maar het enthousiasme bleef van begin tot eind onverminderd groot. Alle lof ook voor de vele Ferox-leden die de cursisten hierbij hebben geholpen en het recreantenteam, waarmee regelmatig werd samengeroeid.

Het hoogtepunt viel op 8 juni tijdens de Kaagrace. 18 zware kilometers, er stond een stevige wind, stonden op het programma. 2 gelijkwaardige teams werden geformeerd uit cursisten, recreanten en wedstrijdroeiers van de Thussenuit en Azorean High. Een beter en mooiere wedstrijd konden we ons niet wensen. Het was zwaar, zonnig, winderig, maar bovenal heel gezellig. En daar waar er tijdens de cursusavonden nog wel eens gezellig werd gebabbeld, tijdens de Kaagrace liet iedereen zien dat alleen maar kan worden gepresteerd als er als team wordt geroeid.

Een mooie ervaring voor Ferox, deze cursus. Vele andere verenigingen volgden de ontwikkelingen via Sociale media dan ook met grote belangstelling.

Groet, Paul

Please select the social network you want to share this page with:

We like you too :)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec tincidunt dapibus dui, necimas condimentum ante auctor vitae. Praesent id magna eget libero consequat mollis.

SIMILAR POSTS
No comments yet

Enter the Discussion and post your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.