Nieuws

Nieuwsberichten

06

feb 2019

Ferox bedankt het RABO-wensenfonds!

Posted by / in Nieuws / No comments yet

Een van de drie roeisloepen die Ferox gebruikt, de Bacchus, heeft niet de beschikking over een eigen trailer. De andere twee sloepen hebben dat wel. Daarmee is de ploeg die in de Bacchus roeit enigermate beperkt in zijn vrije wedstrijdkeuze, omdat de ploegen in de andere sloepen uiteraard voorrang hebben bij het gebruik van de bij de sloep behorende trailer.

Daarnaast is gebleken dat de Bacchus eigenlijk niet goed “past” op de twee trailers. Het geeft zowel schade aan de sloep als aan de trailer. Er is toen door een aantal in de Bacchus roeiende Ferox-leden het plan opgevat om bij het RABO-wensenfonds een aanvraag te doen voor een donatie voor een eigen Bacchus-trailer. Die aanvraag is ingediend en gehonoreerd: Ferox kreeg een nominatie.

Vervolgens is aan alle Ferox-leden met een rekening bij de lokale RABO-bank gevraagd om hun stem uit te brengen op Ferox. De uitslag van die stemming is op 29 januari bekend gemaakt. En wat bleek: Ferox kreeg het enorme mooie bedrag van €2895.-!!

Team Bacchus op het podium met de cheque

Ferox bedankt de RABO-bank daarom heel hartelijk voor die hele gulle donatie en gaat nu hard aan de slag om het ontbrekende bedrag bij elkaar te krijgen om een goede, geschikte trailer te kopen.

Nogmaals heel hartelijk bedankt RABO-bank!!

Als hele kleine tegenprestatie nodigt Ferox RABO-medewerkers uit om eens een keertje met een aantal mensen op een mooie dag of avond een stukje te komen roeien onder Ferox- begeleiding.

Please select the social network you want to share this page with:

We like you too :)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec tincidunt dapibus dui, necimas condimentum ante auctor vitae. Praesent id magna eget libero consequat mollis.

SIMILAR POSTS
No comments yet

Enter the Discussion and post your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.